Kamer boeken

Tafel reserveren

Brasserie & Grill

Hotel Dux beschikt over een stijlvolle Brasserie & Grill met 46 comfortabele zitplaatsen en een aparte rokerslounge. De moderne bar is hét trefpunt voor een goed glas wijn of vers getapt bier. Er worden, naast een uitgebreid drankenassortiment, meer dan 100 soorten whisky’s aangeboden.

Naast onze gewaardeerde hotelgasten is voor het ontbijt, de lunch en het diner iedereen van harte welkom. Al onze gasten kunnen à la carte dineren of genieten van de met zorg samengestelde menu’s met bijpassende wijnen.

Onze koks hebben jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Onder leiding van onze chefkok staan ze garant voor een culinaire verrassing.

Kenmerk van onze Brasserie & Grill is een moderne interpretatie van traditionele- en streekgebonden gerechten waarbij we gebruik maken van lokale producten. Wij beschikken over een mooie verzameling wijnen, die perfect zijn afgestemd op deze gerechten.

Ons deskundig en vriendelijk team zal zorg dragen voor een onvergetelijk verblijf in Brasserie & Grill Dux Roermond.

DAKTERRAS

Heerlijk genieten van de zon, het uitzicht en de rust. Dat is wat het gezellige dakterras van Hotel Dux uniek maakt! Ons dakterras is 24/7 voor u geopend.

Ons dakterras is voorzien van een buitenbar- en keuken waarmee wij, bij goed weer, regelmatig BBQ’s en andere evenementen voor u verzorgen!