Faciliteiten

Receptie

De receptiemedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over het hotel, uitstapjes, (openbaar) vervoer en andere toeristische informatie. De receptie is geopend van 7.00 tot 23.00 uur.

Parkeergarage (in het hotel)

Uw auto dichtbij en veilig parkeren is mogelijk in de ondergrondse parkeergarage van het hotel. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, dient u bij reservering aan te geven of u hiervan gebruik wilt maken. De kosten bedragen € 15,- per auto/per dag.

parkeren-dux

Parkeergarage (extern)

Op 2 minuten loopafstand bevindt zich onze tweede parkeergarage. Ook deze is afgesloten, volledig overdekt en voorzien van camerabewaking. Van deze parkeergarage kunt u kosteloos gebruik maken. Van te voren reserveren is wenselijk.
Tijdens uw check-in ontvangt u de routebeschrijving naar deze parkeergarage.

Dakterras met panorama uitzicht

Op het dak van het hotel bevindt zich een ruim terras met prachtig uitzicht over Roermond.

Vergaderruimte

Hotel Dux beschikt over een vergaderruimte die plaats biedt aan maximaal 20 personen. Voor meer informatie kunt u terecht op het zakelijke gedeelte van onze website.

Rokerslounge

Speciaal voor rokers beschikt Hotel Dux over een ruime, sfeervol ingerichte rokerslounge. In de rest van het hotel en brasserie & grill mag niet gerookt worden.

Gratis draadloos én bekabeld breedband internet

Zowel de hotelkamers als de openbare ruimtes zijn voorzien van draadloos breedband internet. Op de kamers kunt u indien gewenst ook gebruik maken van bekabeld internet.
Alle gasten van Hotel Dux kunnen gratis gebruik maken van het internet.

Was- en stomerijservice

Van maandag t/m vrijdag kunt u gebruik maken van onze was- en stomerijservice. Op uw kamer vindt u de laundry bag waarin u het wasgoed kunt verzamelen.