Kamer boeken

WERKEN BIJ HOTEL DUX

Hotel Dux is een uniek 4-sterren plus hotel aan rivier de Roer in hartje Roermond. Het hotel beschikt over 27 luxueuze kamers, een stijlvol restaurant "Bistro TWO", een vergaderruimte en een zonnig dakterras.


Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers en stagiaires voor diverse functies die de kunst van top-service verstaan en de verwachtingen van onze gasten kunnen overtreffen.
Wil je werken in een hotel met uitstekende beoordelingen waarin continu wordt gewerkt aan perfectie en een onvergetelijke belevenis voor onze gasten? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar: hr@hoteldux.nl (t.a.v. Elise van Hout, HR Manager Hotel Dux)

Wij zoeken

 

Nachtportier

(28 uur per week)

Voor onze 4****hotels Grand Hotel Valies en Hotel Dux zoeken wij een nachtportier, die van ’s avonds 22.00 uur tot ’s ochtends 06.00 uur toezicht houdt op de veiligheid en het welzijn van onze gasten en ondersteunende werkzaamheden verricht.

Belangrijkste taken

  • Je houdt toezicht en draagt zorg voor het welzijn en de veiligheid van onze hotelgasten
  • Je loopt beveiligingsrondes in twee hotels
  • Om 22.00 uur neem je de receptietaken over van de frontoffice-medewerkers en verricht je barwerkzaamheden tot circa 00.00 uur (in de weekenden tot 01.00 uur)
  • Je checkt de gasten in die nog laat aankomen
  • Klachten en problemen handel je zelfstandig af
  • Je fungeert als aanspreekpunt voor gasten in de late avond en nacht
  • Je verricht diverse ondersteunende en onderhoudswerkzaamheden, zoals facilitering van het ontbijtteam, inrichten van de meetingroom, kleine reparaties en klein onderhoud
  • Je voert indien nodig (voorbereidende) schoonmaakwerkzaamheden uit

Wij vragen

Iemand die het belangrijk vindt om er ’s avonds en ’s nachts te zijn voor onze gasten en die collega-medewerkers ondersteunt bij de uitvoering van hun dagelijkse werk. Je spreekt Engels en Duits.  Je hebt een representatief voorkomen en je hebt al enige ervaring opgedaan in het werken in een hotel en om dienstverlening te bieden aan gasten. Je werkt graag ’s nachts. Je bent in het bezit van een BHV-diploma of bereid dit te halen.

Wij bieden

Een mooie werkomgeving en de mogelijkheid om ook enkele uren van de nacht te slapen (stand-by). Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de cao NHG.

Heb je interesse?

Reageer nu met je CV en motivatie via hr@hoteldux.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.