Kamer boeken

Tafel reserveren

WERKEN BIJ HOTEL-BRASSERIE DUX

Hotel-Brasserie Dux is een uniek 4-sterren plus hotel aan rivier de Roer in hartje Roermond. Het hotel beschikt over 27 luxueuze kamers, een stijlvolle brasserie & grill met een aparte (rokers)lounge, een vergaderruimte en een zonnig dakterras.


In onze stijlvolle brasserie & grill kunnen onze gasten dagelijks terecht voor een drankje, lunch of een diner. Het keuken- en restaurantteam presenteert betaalbare, wisselende en seizoensgebonden gerechten. Daarnaast beschikt onze brasserie & grill over een mooie verzameling wijnen.


Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers en stagiaires voor diverse functies die de kunst van top-service verstaan en de verwachtingen van onze gasten kunnen overtreffen.
Wilt u werken in een hotel met uitstekende beoordelingen waarin continu wordt gewerkt aan perfectie en een onvergetelijke belevenis voor onze gasten? Stuur dan uw CV en een motivatiebrief naar: hr@hoteldux.nl (t.a.v. Elise van Hout, HR Manager Hotel Dux)

Allround Medewerker Hotel

Werkzaamheden

  • Je verricht werkzaamheden aan de hotelreceptie, inclusief administratieve werkzaamheden;
    • Het ontvangen, inchecken van gasten, geven van algemene informatie, verlenen van service tijdens het verblijf en uitchecken.
    • Bediening telefooncentrale, verrichten van administratieve-en secretariële werkzaamheden (zoals facturen maken, verwerken van betalingen, reserveringen inboeken en bevestigen).
    • Het uitbrengen van offertes voor vergaderingen
    • Verrichten van actieve verkoop en upselling aan de balie
  • Je verricht werkzaamheden t.b.v. ontbijt, restaurant, bar en keuken;
    • Aannemen van reserveringen, het ontvangen van gasten, begeleiden en adviseren bij menukeuze, serveren van gerechten en dranken en afrekenen.
    • Voorbereiden en inrichten van het ontbijtbuffet, aanvullen van ontbijtbuffet, afruimen en afwassen, alsmede bestellingen meehelpen klaarmaken en doorgeven..
    • Verzorgen van lunches, vergaderingen en bijeenkomsten in de meetingrooms en lobby/brasserie.
    • Ondersteunende werkzaamheden t.b.v. de keuken, zoals mede voorbereiden van de maaltijden, opmaken van borden en afwassen.
    • Bar- en (dak)terraswerkzaamheden; serveren dranken, cocktails, schoonmaakwerkzaamheden bar en (dak)terras
    • (assisteren bij) inkoop en inruimen van producten.
    • Borgen van de netheid, kwaliteit en hygiëne
  • Je verricht werkzaamheden op de hotelkamers en openbare ruimtes
    • Ondersteuning verlenen aan huishouding
    • Controle van hotelkamers op hygiëne en onregelmatigheden
    • Aanvullen van minibar, koffieapparaat en winkeltje bij de receptie.   

Wij vragen

  • Afgeronde horeca / hospitality opleiding of vergelijkbaar zoals hotelschool, of opleiding horeca ondernemer manager.
  • Geen afgeronde opleiding? Dan heb jij wel relevante werkervaring in de horeca en/of hotellerie.
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  • Ervaring met hotel reserveringssystemen
  • Je bent flexibel. De werkdagen variëren tussen maandag t/m zondag, met werktijden tussen 06:00 uur en 23:30 uur en in het weekend tot 01:00 uur.
  • Flexibel inzetbaar, op week-, weekend- en feestdagen.
  • Jij bent positief ingesteld, creatief, en hebt oog voor detail

Wij bieden

  • Je start met een interne trainingsmaand, waardoor je na 1 maand volledig zelfstandig je diensten kunt draaien.
  • 38-urige werkweek
  • Een informele, familiaire werksfeer
  • Een salaris conform horeca CAO
  • De mogelijkheid tot opleiding training bedrijfshulpverlening
  • Begeleiding in persoonlijke ontwikkeling als hotelprofessional