Kamer boeken

Arrangementen

Culinair Shopping Arrangement 3-Daags

ONLINE BOEKBAAR
Boekbaar vanaf 21-04-2021

Een heerlijk weekendje of midweekje weg naar Roermond? Genieten van lekker eten, shoppen en in ware luxe overnachten? Dan bent u met dit arrangement aan het juiste adres! Bekijk meer details over het arrangement via ''Boek Nu''.

 

Vanaf € 214,50 p.p.

Boek nu

Culinair Shopping Arrangement 2-Daags

ONLINE BOEKBAAR
Boekbaar vanaf 21-04-2021
Lekker shoppen in het Designer Outlet van Roermond en een heerlijk hapje eten bij de Klassieke ''Bistro'', Bistro TWO. Chef Lambert Walter en zijn team bereiden graag een uitgebreid drie gangen diner voor u. Bekijk meer details over het arrangement via ''Boek Nu''.

 

Vanaf € 127,00 p.p.

Boek nu

Bistro TWO Arrangement

ONLINE BOEKBAAR
Boekbaar elke woensdag t/m zondag
Kom genieten van al het lekkers dat Bistro TWO u te bieden heeft. Hierbij bent u even lekker weg van thuis en geniet u van een overnachting met ontbijt en een heerlijk 3-gangen diner. Bekijk meer details over het arrangement via ''Boek Nu''.

 

Vanaf € 124,50 p.p.

Boek nu

ONE ARRANGEMENT

TELEFONISCH / PER E-MAIL BOEKBAAR

Genieten van een culinair hoogstandje? In samenwerking met Michelinsterrenrestaurant ONE kunt u overnachten bij Hotel Dux terwijl u geniet van een heerlijk uitgebreid en volledig verzorgd diner bij Restaurant ONE op 10 minuten loopafstand van ons hotel. Bekijk meer details over het arrangement via ''Boek Nu''

Vanaf € 225,- p.p. 
 

Boek nu

DA VINCI ARRANGEMENT

TELEFONISCH / PER E-MAIL BOEKBAAR

In culinair Maasbracht ligt Restaurant Da Vinci. Onder leiding van chef Margo Reuten en Sommelier Petro Kools serveren zij voor u een heerlijk 5-gangen diner met bijpassende wijnen en nog meer luxe extra's! Rijden? Dat hoeft u niet met dit arrangement. Wij regelen een taxi voor u die u naar Da Vinci toe brengt, en na afloop weer terug naar het hotel. Bekijk meer details over het arrangement via ''Boek Nu''.

 

Vanaf € 255,- p.p.

Boek nu