Kamer boeken

HOTEL DUX ROERMOND

Hotel Dux is een vier-sterren-plus hotel op een unieke locatie in het centrum van Roermond. Ons hotel is gevestigd in een pand tussen diverse historische gebouwen aan de oever van rivier de Roer. Aan deze rivier ontleent de charmante stad Roermond ook zijn naam.

Achter een stijlvolle voorgevel wordt u reeds bij het betreden van de entree verrast met een indrukwekkende en betaalbare luxe: 27 zeer comfortabele en ruime kamers en het populaire restaurant "Bistro TWO" maken van uw verblijf een feest.

Ons sympathieke team verstaat de kunst van het verwennen en doet er alles aan om uw verblijf zo gezellig en aangenaam mogelijk te maken.

 

Bistro TWO

Great food, great mood

Aan de kade van de Roer opende in september 2020 Bistro TWO. In de lente van 2022 werd Bistro TWO al bekroond met een Bib Goumand van Michelin! Een klassieke bistro op een moderne manier: genieten van comfort food, proeven van een heerlijke wijnkaart en je thuis voelen. Geen plek om te chique en stijfjes de avond door te brengen. Kom lachen, bruisen en ontspannen. Het belangrijkste wat je moet doen bij Bistro TWO is genieten. Van een heerlijk menu, van de prachtige inrichting en van elkaar.

Dat menu staat vol fantastische, herkenbare gerechten die we met respect voor de ingrediënten en passie voor het vak klaarmaken. Bij Bistro TWO proberen we zoveel mogelijk van wat bij jou op tafel verschijnt uit de regio te laten komen. Elk seizoen opnieuw duurzame producten van lokale producenten. Zo kun jij bestellen waar je écht zin in hebt en al de hele week naar uitkijkt. Bijgestaan door een selectie uit onze toffe wijncollectie, een fris glas bier of één van de vele cocktails. Daar word je toch vrolijk van.

Binnen de muren van de Bistro is er ruimte voor vijftig gasten, maar er zijn meerdere plekken om plaats te nemen en de tijd voorbij te laten vliegen. Zie je jezelf al zitten op het prachtige terras aan de Roerkade? Of ontspan jij liever op de Rooftop, waar je de klokken van de kerken in het oude centrum van Roermond ziet spelen, of de Roer richting de horizon ziet kronkelen.

Bethany DeLong en Edwin Soumang startten met Bistro TWO een tweede horeca-avontuur in hun eigen stad Roermond. Hun met een Michelinster bekroonde Restaurant ONE prijkt nog geen vijf minuten van Bistro TWO aan de Roerkade vandaan, in de ECI-fabriek. Een eerdere samenwerking tussen Restaurant ONE en Hotel DUX bleek vruchtbare grond voor deze nieuwe stap.

Bistro TWO wordt dagelijks geleid door restaurant manager Brandon Emmanuel en chef Lambert Walter. Zij zijn allebei meerdere jaren actief geweest bij Restaurant ONE voordat zij deze kans met veel enthousiasme en ambitie aangrepen.

Chef Lambert Walter werkte eerder al bij De Pastorale in België, wat met twee Michelinsterren is bekroond. Daarnaast kookte hij in de paradijselijke omgeving van de Malediven naast World’s best female chef Ana Roš in opdracht van de JRE (Jeunes Restaurateurs d’Europe). Op de menukaart zie je zijn voorliefde voor de kracht van eenvoud, een persoonlijke herkenbaarheid en ongedwongen eten terug. Hij wil de verwachtingen die jij van het bezoek hebt wegblazen en je positief verrassen. Een bijzonder diner, een gezellige ervaring, en een verhaal wat je aan al je vrienden gaat vertellen.

Restaurant manager Brandon Emmanuel is minstens zo verantwoordelijk voor die goede ervaring. Hij zorgt voor het verloop van de dagelijkse activiteiten en staat aan het hoofd van het vlotte personeel dat zorgen voor een vlekkeloze avond. Vraag hem bij je bezoek naar de wijnkaart vol mooie, verrassende en Nederlandse wijnen en een selectie cocktails die je niet kan overslaan. Boven alles zorgt Brandon ervoor dat jij een fijne, zorgeloze avond beleeft. Het gaat erom dat je het naar je zin hebt.


Openingstijden: Het restaurant is geopend van Dinsdag t/m Zaterdag.

LET OP! Hotel Dux en Bristo Two zijn 2 verschillende bedrijven

info@bistrotwo.nl
www.instagram.com/bistrotwo
www.facebook.com/BistroTWO/