Kamer boeken

HOTEL DUX ROERMOND

Hotel Dux is een vier-sterren-plus hotel op een unieke locatie in het centrum van Roermond. Ons hotel is gevestigd in een pand tussen diverse historische gebouwen aan de oever van rivier de Roer. Aan deze rivier ontleent de charmante stad Roermond ook zijn naam.

Achter een stijlvolle voorgevel wordt u reeds bij het betreden van de entree verrast met een indrukwekkende en betaalbare luxe: 27 zeer comfortabele en ruime kamers en een chique Bistro Two met aparte lounge maken van uw verblijf een feest.

Ons sympathieke team verstaat de kunst van het verwennen en doet er alles aan om uw verblijf gezellig en aangenaam te maken.

 

FACILITEITEN

RECEPTIE

De receptiemedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over het hotel, uitstapjes, (openbaar) vervoer en andere toeristische informatie. De receptie is van maandag t/m vrijdag geopend van 07:00 tot 23:00 en op zaterdag & zondag van 07:30 tot 23:00 uur.

PARKEERGARAGE (IN HET HOTEL)

Uw auto dichtbij en veilig parkeren is mogelijk in de ondergrondse parkeergarage van het hotel. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, dient u bij reservering aan te geven of u hiervan gebruik wilt maken. De kosten bedragen € 19,50 per auto per dag.

PARKEERGARAGE (BUITEN HET HOTEL)

Op 5 minuten loopafstand bevindt zich onze tweede parkeergarage. Ook deze is afgesloten en volledig overdekt. Van deze parkeergarage kunt u kosteloos gebruik maken. Van te voren reserveren is wenselijk.
Tijdens uw check-in ontvangt u de korte routebeschrijving naar deze parkeergarage.

DAKTERRAS MET PANORAMA UITZICHT

Op het dak van het hotel bevindt zich een ruim terras met prachtig uitzicht over Roermond.

VERGADERRUIMTE

Hotel Dux beschikt over een vergaderruimte die plaats biedt aan voor 12 personen in blokvorm en 20 gasten in theateropstelling. Voor meer informatie kunt u terecht op het zakelijke gedeelte van onze website.

WHISKY- & ROKERSLOUNGE

Speciaal voor rokers beschikt Hotel Dux over een ruime, sfeervol ingerichte rokerslounge. In de rest van het hotel en brasserie & grill mag niet gerookt worden.
Tevens beschikt het hotel over een groot aantal whiskies die in deze ruitme tentoon worden gesteld.

GRATIS DRAADLOOS ÉN BEKABELD BREEDBAND INTERNET

Zowel de hotelkamers als de openbare ruimtes zijn voorzien van draadloos breedband internet. Op de kamers kunt u indien gewenst ook gebruik maken van bekabeld internet. Alle gasten van Hotel Dux kunnen gratis gebruik maken van het internet.

WAS- EN STOMERIJSERVICE

Van maandag t/m vrijdag kunt u gebruik maken van onze was- en stomerijservice. Op uw kamer vindt u de laundry bag waarin u het wasgoed kunt verzamelen welke u op de dag zelf vóór 08:00 uur 's morgens af dient te geven bij de receptie.