Kamer boeken

HOTEL DUX ROERMOND

Hotel Dux is een vier-sterren-plus hotel op een unieke locatie in het centrum van Roermond. Ons hotel is gevestigd in een pand tussen diverse historische gebouwen aan de oever van rivier de Roer. Aan deze rivier ontleent de charmante stad Roermond ook zijn naam.

Achter een stijlvolle voorgevel wordt u reeds bij het betreden van de entree verrast met een indrukwekkende en betaalbare luxe: 27 zeer comfortabele en ruime kamers en het populaire restaurant "Bistro TWO" maken van uw verblijf een feest.

Ons sympathieke team verstaat de kunst van het verwennen en doet er alles aan om uw verblijf zo gezellig en aangenaam mogelijk te maken.

 

FACILITEITEN

RECEPTIE

De receptiemedewerkers beantwoorden graag al uw vragen over het hotel, uitstapjes, (openbaar) vervoer en andere toeristische informatie. De receptie is op maandag t/m vrijdag geopend van 7:00 t/m 23:00 uur. Op zaterdag en zondag is de receptie van 8:00 t/m 23:00 uur geopend. Het is mogelijk dat om een borg wordt gevraagd bij check-in. Bij grotere cash betalingen kan er een kopie worden gemaakt van uw ID.

PARKEERGARAGE (IN HET HOTEL)

Uw auto dichtbij en veilig parkeren is mogelijk in de ondergrondse parkeergarage van het hotel. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, dient u bij reservering aan te geven of u hiervan gebruik wilt maken. De kosten bedragen € 19,50 per auto per dag. In onze parkeergarage bevinden zich 2 laadplaatsen voor hybride of elektrische auto's. Het opladen is geheel kosteloos, maar deze laadplaatsen zijn uitsluitend te reserveren via de receptie.

PARKEERGARAGE (BUITEN HET HOTEL)

Op 5 minuten loopafstand bevindt zich onze tweede parkeergarage. Ook deze is afgesloten en volledig overdekt. Van deze parkeergarage kunt u kosteloos gebruik maken. Van tevoren reserveren is wenselijk.
Tijdens uw check-in ontvangt u de korte routebeschrijving naar deze parkeergarage.

DAKTERRAS MET PANORAMA UITZICHT

Op het dak van het hotel bevindt zich een ruim terras met prachtig uitzicht over Roermond. Dit terras wordt uitsluitend op dagen met mooi weer geëxploiteerd door de uitbater van het restaurant "Bistro TWO"

VERGADERRUIMTE

Hotel Dux beschikt over een vergaderruimte die plaats biedt aan 12 personen in blokvorm. Voor meer informatie kunt u terecht op het zakelijke gedeelte van onze website.

GRATIS DRAADLOOS ÉN BEKABELD BREEDBAND INTERNET

Zowel de hotelkamers als de openbare ruimtes zijn voorzien van draadloos breedband internet. Op de kamers kunt u indien gewenst ook gebruik maken van bekabeld internet. Alle gasten van Hotel Dux kunnen gratis gebruik maken van het internet.

WAS- EN STOMERIJSERVICE

Van maandag t/m vrijdag kunt u gebruik maken van onze was- en stomerijservice. Op uw kamer vindt u de laundry bag waarin u het wasgoed kunt verzamelen welke u op de dag zelf vóór 08:00 uur 's morgens dient af te geven bij de receptie.

HUISDIEREN

Honden zijn van harte welkom bij Hotel Dux, wel dient u rekening te houden met een toeslag van € 19,50 per hond per nacht (op aanvraag). In het restaurant zijn honden helaas niet toegestaan.