Kamer boeken

HOTEL DUX ROERMOND

Hotel Dux is een vier-sterren-plus hotel op een unieke locatie in het centrum van Roermond. Ons hotel is gevestigd in een pand tussen diverse historische gebouwen aan de oever van rivier de Roer. Aan deze rivier ontleent de charmante stad Roermond ook zijn naam.

Achter een stijlvolle voorgevel wordt u reeds bij het betreden van de entree verrast met een indrukwekkende en betaalbare luxe: 27 zeer comfortabele en ruime kamers en het populaire restaurant "Bistro TWO" maken van uw verblijf een feest.

Ons sympathieke team verstaat de kunst van het verwennen en doet er alles aan om uw verblijf zo gezellig en aangenaam mogelijk te maken.

 

FEESTELIJK

De exclusiviteit en locatie van Hotel Dux is uitermate geschikt voor elke feestelijke aangelegenheid. Denk hierbij aan een receptie of bruiloftspartij op het dakterras van het hotel met spectaculair uitzicht over Roermond. Of een diner ter ere van een verjaardag in het sfeervolle Restaurant "Bistro TWO". Bij Hotel Dux wordt elk feest een onvergetelijke belevenis!

Hotel Dux Roermond is dé locatie voor bijzondere feesten of gelegenheden van 20 tot 75 personen. Uw speciale dag wordt nog mooier door een verblijf in de Suite Deluxe van 50 m² waar u, naast een kingsize bed, beschikt over een eigen zitkamer en infraroodcabine. Op uw privé dakterras kunt u de belevenissen van die dag in alle rust tot u nemen.

Een bruidsarrangement in de vorm van een cadeaucheque kan voor u geregeld worden.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0475-300300 of stuur een e-mail naar info@hoteldux.nl.